» 80-tals tema

tjaja bloggen! höhö nä men. HEJ!
Har kommit hem från skooan för typ n timme sen. Letade kläder eftersom vi ska ha 80tals tema på skolan imorgon. HITTAR INGA KLÄDER! kommer inte på nån bra sminkning.. har panik:/ har testat typ 1000000000 olika sminkningar men blir INTE nöjd:( ska se några toutorials på youtube och fråga mamma om hon har nån färgglad t-shirt eller något. 1 sminkning som jag blev sådär nöjd med kommer jag nog ha, fast några ändringar med den haha.
Ögonskuggan syns inte så bra men..  och snälla igga att det är blått på mina ögonfransar:'D, som sagt det kommer bli några ändringar, haha.
 
Klockan 6 ska jag på UG(ungdomsgården) och träffa mina "föredetta" klasskompisar;)
Det är som ett ställe på min förra skola där man får liksom göra saker som man inte får göra i vanliga fall. Asså typ äta godis, springa i korridorerna och så. Inte olagliga saker haha, och umgås liksom. Det känns som det var ett tag sen jag var där. Jag brukar inte vara där eftersom jag har dans på torsdagar den tiden, men innan jul var det uppbehåll så då var jag där en gång:) aja, känner att dethär blev ett ganska långt inlägg haha. Nu kommer bara två bilder som är tagna idag;)
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo