» MINA VSAR!!!

Hejsan alla!!!!!!!!
Yao, rubriken säger allt. Jag har tänk visa mina body mistar/body lotion från Victoria's secret! Under den senaste tiden har jag börjat "samla" på dem och ja... Jag ät typ beroende. Jag har fem stycken mistar och en bodylotion. Men ja jag tänkte börja visa dem nu.
Här är min lotion⬆
Den återfuktar jättebra och den luktar vJättegott. Väldigt sött och tjejigt(:

Sen så har jag Love spell och Pure seduction. Jag beställde de samtidigt och båda luktar jättegott. Mest gillar jag Pure seduction den luktar typ sockrade plommon hah. Love spell luktar jättefruktigt och supersött.


Och så har jag Mango temtation, luktar också väldigt sött men inte "barnsligt" sött. Det här är en av mina favoriter, den luktar så sjukt underbart!!

Sen så har jag Endless love och Pure daydream. Pure daydream är också en av min favorit. Den luktar väldigt blommigt och super super gott!! Endless love luktar inte lika sött som de andra. Den luktar lite äpple och typ "aqua-tvål" haha svårt att förklara(:


Ja.. Dethär var mina. Mån det finns många fler jag vill ha hahahah. (Coconut passion, such a flirt, amber romance, pretty in pink, midnight dare, aqua kiss, hello darling,moonlight dream osv.)

Aja men dithän var dem:) ps: följ mig gärna på vfm: juliiasbeauty



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo